Full Moon Sup Tocht

We vertrekken voor de zonsondergang en zodra het donker wordt doen doen we de lampjes op de sup aan. In het licht van de maan suppen we over de Rotte.  Een tocht van 2 uur onder begeleiding, die we gezellig aan de waterkant afsluiten met een kampvuur, drankje en iets lekkers. Veel supervaring is niet vereist, maar je moet het wel eerder gedaan hebben en jezelf vertrouwd genoeg voelen om het laatste stukje met weinig licht te suppen.

Prijs:

€ 30,- (incl. suphuur)

Reserveren:

Vul onderstaande gegevens in om te reserveren. Na ontvangst ontvang je een bevestiging en de link voor de betaling.Belangrijk om te weten:

  • Draag tijdens het suppen makkelijk zittende en sneldrogende sportkleding, of (zwem)broek/hardloopbroek/legging met shirt. Suppen doen we op blote voeten. Slippers mee voor aan de kant en een handdoek en setje droge kleding voor het geval je nat wordt. Voor 's avonds is een extra laagje fijn: (evt. thermoshirt), en iets (jasje) met lange mouwen. Eventueel badkleding als je ook gaat zwemmen.
  • De lessen zijn inclusief materiaal. Als je je eigen sup gebruikt  krijg per keer €5,- korting. Zorg dat je eigen materiaal in goede staat en veilig is. Voor de Sup Yoga en Sup Fit heb je een elastiek nodig op de voorkant van de sup zodat je je peddel eronder kunt steken.
  • Je kunt je reservering tot 24 uur vantevoren verplaatsen
  • Bij slechte weersomstandigheden zoals regen of harde wind gaan we niet suppen en ontvang je bericht. dat de activiteit wordt geannuleerd  Je kunt dan kiezen voor geld terug of het verplaatsen van de activiteit. 
  • De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.
  • Deelname is geheel op eigen risico. De deelnemer is aansprakelijk voor schade of letsel dat wordt veroorzaakt door het doen of nalaten van hemzelf.