Tochten & Belevenissen

Ga mee voor een bijzondere belevenis op het water. Speciale lessen of tochten en na afloop nog tijd voor wat lekkers.

De SUP Belevenissen vinden een aantal keer in het seizoen plaats, kijk bij reserveren voor de data. Alle tochten en belevenissen zijn onder ervaren en gediplomeerde begeleiding en inclusief kwalitatief goede sups. Ben je met een groep van 4 tot 10 personen, dan kun je altijd onderstaande tochten en belevenissen ook doen op een dag naar keuze.

Sunday Morning Sup

Dit wordt een heerlijke zondag! We starten met 1 ½ uur Sup Yoga les en daarna een goed ontbijt met vers fruit, yoghurt met home-made granola, broodjes en gezond beleg, zelfgebakken cake, thee en koffie. 

De Sunday Morning Sup is easy going. Maak je lijf en geest weer soepel, vul je longen met frisse buitenlucht en voed jezelf met een gezond ontbijt aan de waterkant. 

Data: 26 mei, 23 juni van 9:30 tot 11:30 of op dag en tijd naar keuze (vanaf 4 personen)

Prijs: € 40 (incl. ontbijt)

Summer Holiday Sup

Jouw eigen mini-vakantie op het water. Een suptocht, supyogales en floating picknick ineen. Jouw genietmomentje aan de vooravond van de zomervakantie.

Data: vrijdag 12 juli van 18:00 tot 22:00

Prijs: € 60 (incl. floating picknick en drankje)

Sunset Tocht

Vrijdagavond twee uur toeren over de Rotte naar de Rottemeren voor een prachtige zonsondergang en genieten van de rust op het water. Kampvuur en nog even chillen aan de waterkant. Een drankje en iets lekkers na afloop is inbegrepen. Luid je weekend relaxed in met de Sunset Tocht.

 

Data: rooster bekend medio mei

Prijs: € 30,- (incl. drankje na afloop)

Full Moon Sup Tocht

Een magische tocht van twee uur over de Rotte en de Rottemeren in het licht van de maan. We vertrekken rond zonsondergang en keren terug in het donker. De maan en onze eigen lampjes wijzen ons de weg. Na afloop drinken we nog wat aan de kant.  De Full Moon Sup tocht is één keer per maand als het volle maan is.

 

Data: donderdag 23 mei, zaterdag 22 juni

Prijs: € 30,- (incl. drankje na afloop)

Herst & Winter Sup

Herfst Sup tocht

Bomen in herfstkleuren, vallende blaadjes, rust op het water. Een kleurrijke suptocht op een mooie herfstdag.

 

Erwtensup tocht

Een mooie sup tocht in de winterzon. We suppen over de Rotte naar de Rottemeren. Met aansluitend een lekkere huisgemaakte erwtensoep (lang leve de peulvruchten!) bij het kampvuur aan de waterkant.