Over mij

Hai, ik ben Marjolijn van Ga Suppen. Ik woon aan de Rottekade en dit is mijn thuis aan de Rotte, middenin het recreatiegebied de Rottemeren en tegenover de skiberg waar ik veel mooie speciale herinneringen heb gemaakt. Je bent van harte welkom om hier te komen suppen.

Toen ik acht jaar was en in Noord-Holland woonde had ik mijn eerste surfplank, ik fietste met mijn plank achterop naar het meer om te surfen. Later werd het surfen zeilen. In een laser, catamaran en valk, om vervolgens plaats te maken voor hele andere buitensporten. Ik vind het heerlijk, de combinatie van natuur en sport, het gebruik maken van de elementen en met je lijf daarin opgaan. De liefde voor bergen en water - in vloeibare, vaste of in poedervorm-  ik hou van alle bewegingen daarin.

In de 20 jaar dat ik aan de Rotte woon heeft deze fijne plek me altijd veel vrijheid, rust en ruimte gebracht, een welkome aanvulling op het werkende en werk-reizende binnenleven. Ik werkte hard met mijn hoofd maar niet met mijn lichaam, behalve dan in mijn vrije tijd en wat bijbaantjes in de sport. Totdat na een aantal levenslessen alles op zijn plek viel: ik ga werken met mijn hoofd, hart en lijf!

Er kwam meer verdieping. In mezelf en ook in wat ik daarmee wilde. Om goed beslagen ten ijs te komen rondde ik een post-HBO leefstijlcoach opleiding af aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid, een opleiding tot supyoga instructeur van de Nederlandse Watersportbond, Fitness Trainer A, een 200 -uurs Yin/Yang yoga opleiding ( RYT-200) en een Landes 1 skileraren kwalificatie (vervolg op Anwärter). De verbinding tussen lichaam en geest vind ik erg  bijzonder.

Vanuit mijn coachpraktijk Ga voor Gezond, gevestigd aan de Rottekade in een blokhut tussen het groen, ben ik BLCN leefstijlcoach (geaccrediteerd) met extra focus op buiten bewegen. Een fijne plek buiten waar iedereen welkom is om aan zijn gezondheid te werken. Dit is ook de thuisbasis voor het suppen.

Met Ga Suppen wil ik mensen op hun eigen manier op het water laten bewegen, genieten van de prachtige omgeving en een mooie tijd beleven.

Ga Mee & Feel Good!