Aan Zee

Beach Vibes Retreat

Een retreat met alles dat in een goede leefstijl zit:

  • Goed eten & drinken
  • Bewegen: strand en duin-wandelingen, bootcamp en yoga
  • Tijd voor jezelf in de hangmat, mindfulness

 

Een drie-daagse retreat voor de relaxte beach vibe: strandwandelingen, kampvuurtje, yoga in het zand, bootcamp, zwemmen in zee. Een retreat om je lijf en geest te ontspannen, in beweging te brengen, te voeden, verfrissen en op te laden. Neem een frisse zeeduik, ervaar de beach vibes en neem dat gevoel weer mee naar huis.

Locatie

We verblijven in mijn authentieke vakantiebungalow Zeeheid in Callantsoog in Noord-Holland. Het is een klein, knus strandhuis dat zee en strand ademt. Met twee slaapkamers (1 x 2-persoonsbed en 1x 3-persoons stapelbed) en een ruime eigen tuin. Het strand, de zee, de duinen en het gezellige centrum van Callantsoog zijn op loopafstand voor een paar dagen genieten van de Noord Hollandse Kust. 

Programma

Het programma is gevarieerd, een mix van inspanning en ontspanning. Aan zee en in de duinen van Callantsoog. 

Dagelijks, ontbijt, lunch, avondeten inbegrepen en zijn de yogamatten en props inclusief. Afhankelijk van het weer kan het programma variëren.

Van dag tot dag

Vrijdag

Ontvangst en kennismaking om 16:00

Strandwandeling

Ontspannende yin yoga

Kampvuur

 

Zaterdag

Ochtend bootcamp op het strand en zwemmen in zee

Kookworkshop

Wandeling door duingebied het zwanenwater

Ontspannende yin yoga

Kampvuur

 

Zondag

Ochtend yoga (Vinyasa) op het strand

Gezonde picknick

Mindful Sunday op het strand, met reflectie en inspiratiewandeling

Afscheid om 16:00

Beach Vibes in Beeld

Prijs

€ 425,- per persoon. Fietshuur kan apart worden bijgeboekt.

Wil je alleen 1 dag meedoen, zonder overnachting? Dat kan: de prijs voor het programma een losse dag bedraag € 145,-. Alle maaltijden en activiteiten van die dag zijn inbegrepen.

 

Betalingsvoorwaarden

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 5 voor de overnachting en maximaal 10 voor het dagprogramma.

Je aanmelding is definitief na een aanbetaling van € 150,-. De betaling van het resterende bedrag is te betalen tot 3 weken voor aanvang van de reis.

Een retreat op maat

Wil je op Naar Zee maar kun je deze data niet? Of wil je een andere invulling van het programma? Voor groepen van 4 tot 5 personen kan de retreat naar eigen voorkeur worden ingevuld en is deze het hele jaar door te boeken met uitzondering van de schoolvakanties. Ook 1- dag retreats zijn mogelijk voor een groep tot 10 personen. Prijs op aanvraag. En neem even contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor de volgende reis.

 

Bovenstaand programma is een voorbeeld en kan worden gevarieerd met de volgende beweeg activiteiten:

wandelen/hardlopen, fietsen/mountainbiken/wielrennen,  strand bootcamp/suppen/supyoga/supfit, vinyasa yoga, yin yoga

Zeeheid

Als liefhebber van bergen en zee ben ik heel dankbaar dat Zeeheid mijn eigen huis is. Als Noord-Hollandse in Rotterdam vind ik het altijd jammer dat de zee niet om de hoek is. De Rotte voor de deur, maar zee en bergen staat voor nog meer vrijheid. Ik geniet altijd als ik in Callantsoog ben. Zelf kom ik hier al mijn hele leven, Mijn ouders hebben ook een huisje op de Garnekuul. Alle weekenden in de zomer en de zomervakantie waren we er. Omdat ik er graag mijn eigen plek wilde heb ik in 2019 dit huisje gekocht en vervolgens opgeknapt. Het is Zeeheid geworden en er zit een hoop van mezelf in.

 

Voor meer informatie over Zeeheid, klik op onderstaande link.  De accommodatie wordt ook alleen verhuurd, neem hiervoor direct contact met mij op.