Lessen

Suppen is een prettige, low-impact activiteit waarmee je je rompstabiliteit en balans traint. Er zijn drie verschillende groepslessen waarbij we gaan suppen in combinatie met yoga, een intensieve work-out of een techniekles. 

Een les duurt 1 ½ uur, inclusief een korte kantinstructie, een stukje suppen, oefeningen en een goede afsluiter. Vind op het water je kracht en balans in een van de volgende lessen:

Sup Yoga

Op het water ervaar je de verbinding van je lijf & geest en de natuur om je heen. Vind in de houdingen en ademhaling jouw eigen flow. We maken gebruik van de omgeving, je drijft op je eigen sup, los en vrij van alles. Even alleen met jezelf, je sup en het water. Onderzoek jouw lijf, jouw balans, gevolgd door een fijne eindontspanning op het water. De les is geschikt voor verschillende niveaus en iedereen die een stukje kan suppen is welkom. Je hoeft jezelf dus niet in een knoop te kunnen leggen, yoga is voor iedereen.

 

Data: zondagochtend 26 mei, 23 en 30 juni, donderdagavond 27 juni of op dag en tijd naar keuze (vanaf 4 personen)

Prijs: € 27,50 per les

Sup Fit

Work-Out op het water! Ga voor meer uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Alle spiergroepen komen aan bod, op het water én in het water. Hoppa, knallen! Suppen en werken aan het aan je uithoudingsvermogen en kracht. Een leuke uitdagende les waarbij je nat kunt worden.

 

Data: op aanvraag (minimaal 4 personen)

Prijs: € 27,50 per les

Sup Techniek

Wil je het suppen goed onder knie krijgen? Tijdens deze les leer je de juiste techniek, het starten, een efficiënte peddelslag, houding, van richting veranderen en veiligheid op het water. Zodat je moeiteloos door het water glijdt en meer ontspannen kunt genieten.

 

Data: maandagavond 17 en 24 juni of op dag en tijd naar keuze (vanaf 4 personen)

Prijs: € 27,50 per les

Buitenyoga in de zomer

Blijf je liever op het vasteland? Rol dan het matje uit voor een groepsles yoga in de buitenlucht. Ik zoek diverse plekken op in de natuur, zodat je beleving buiten ook iedere keer anders is. Een yogales waarbij je niet alleen bewust bezig met je fysieke houding maar ook ademhaling en je eigen lichaamsgevoel. Ik geef zowel Yang (krachtig en dynamisch) als Yin (rustige) lessen. Zo ervaar je de verschillen en leer je dat je lijf beide nodig heeft. 

 

Data: wekelijks maandag of donderdag 20:00 - 21:00 of op dag en tijd naar keuze (vanaf 4 personen)

Prijs: € 12,50 voor 1 losse les of € 110,- voor 10 buitenyoga en/of 4 suplessen (combineren mogelijk)  

Doe je mee?

Yoga in de winter

Van oktober tot april (wekelijks m.u.v. schoolvakanties) zijn de yogalessen binnen. De yogales heeft zowel een Yang (krachtig en dynamisch) als Yin (rustige) component. Zo ervaar je de verschillen en leer je dat je lijf beide nodig heeft. 1x per maand (op de tweede donderdag van de maand) is er een gehele rustige Yin les.

Locatie: Lokaal Cultuur Centrum Romeynshof, Stresemannplaats 8, Rotterdam

Data: donderdag 20:00 - 21:00

Prijs: Losse les: € 12,50 of strippenkaart voor 10 lessen: € 110,- (5 maanden geldig)

 

Data 2023

28 september Yang/Yin

5 oktober Yang/Yin

12 oktober Yin

2 november Yang/Yin

9 november Yin

16 november Yang/Yin

23 november Yang/Yin

30 november Yang/Yin

7 december Yang/Yin

14 december Yin

21 december Yang/Yin

Ga voor Fit

Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in de buitenlucht. Niet suppen, wel door het bos, gras en langs het water.  Een groepstraining gebaseerd op bootcamp of XCO Powerwalking. Zee geschikt voor mensen die willen kennismaken en beginnen met het opbouwen van hun training. We doen spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en objecten uit de omgeving. Daarnaast werk je aan je uithoudingsvermogen. Een les duurt 1 uur. De training worden aangeboden in blokken van 4 weken. De start is bij Ga voor Gezond, vanuit daar gaan we langs de Rotte en het Hoge Bergse Bos in.

 

Data: wekelijks woensdag 9:00-10:00, in oktober start een nieuw blok Ga voor Fit

Tijd: € 40,- voor 4 lessen .