Lessen

Suppen is een prettige, low-impact activiteit waarmee je je rompstabiliteit en balans traint. Er zijn drie verschillende groepslessen waarbij we gaan suppen in combinatie met yoga, een intensieve work-out of een techniekles. Alle lessen zijn los te boeken of als een pakket van 4 lessen verkrijgbaar.

Een les duurt 1 ½ uur, inclusief een korte kantinstructie, een stukje suppen, oefeningen en een goede afsluiter. Vind op het water je kracht en balans in een van de volgende lessen:

Sup Yoga

Ga het water op en ervaar de verbinding van je lijf & geest en de mooie natuur om je heen. Vind in de houdingen en ademhaling jouw eigen flow. We maken gebruik van de omgeving, je drijft op je eigen sup, los en vrij van alles. Alleen met jezelf, je sup en het water. We zoeken de balans op en sluiten af met een fijne eindontspanning op het water. De les is geschikt voor verschillende niveaus en iedereen die een stukje kan suppen is welkom. Je hoeft jezelf dus niet in een knoop te kunnen leggen, yoga is voor iedereen.

 

Data: wekelijks vrijdag 9:00 - 10:30, dinsdag 19:30- 21:00 en zondag 9:00 - 10:30 (ook los te boeken van de Sunday Morning Sup).

Prijs: € 20,- voor 1 les of strippenkaart € 70,- voor 4 suplessen en/of 8 buitenyoga (combineren mogelijk)  

Sup Fit

Work-Out op het water! We gaan voor meer uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Alle spiergroepen komen aan bod, op het water én in het water. Hoppa, knallen! Suppen en werken aan het aan je uithoudingsvermogen en kracht. Een leuke uitdagende les waarbij je nat kunt worden.

 

Data: Om de week maandag 19:30- 21:00:  16 & 30 mei, 13 & 27 juni, 4 & 18 juli, 12 september

Prijs: € 20,- voor 1 les of € 70,- voor 4 suplessen en/of 8 buitenyoga (combineren mogelijk)  

Sup Techniek

Wil je het suppen goed onder knie krijgen? Tijdens deze les leer je de juiste techniek, het starten, een efficiënte peddelslag, houding, van richting veranderen en veiligheid op het water. Zodat je moeiteloos door het water glijdt en meer ontspannen kunt genieten.

 

Data: Om de week maandag 16:00- 17:30 en eenmalig op zaterdag 4 juni 9:00 - 10:30 en woensdag 20 juli  19:30 - 21:00

Prijs: € 20,- voor 1 les of € 70,- voor 4 suplessen en/of 8 buitenyoga (combineren mogelijk)  

Buitenyoga

Blijf je liever op het vasteland? Rol dan het matje uit voor een groepsles yoga in de buitenlucht. Ik zoek diverse plekken op in de natuur, zodat je beleving buiten ook iedere keer anders is. Een yogales waarbij je niet alleen bewust bezig met je fysieke houding maar ook ademhaling en je eigen lichaamsgevoel. Ik geef zowel Vinyasa (dynamische) als Yin (rustige) lessen. Zo ervaar je de verschillen en leer je dat je lijf beide nodig heeft. 

Data: wekelijks donderdag 20:00 - 21:00

Prijs: € 7,50 eenmalige proefles, € 11,- voor 1 losse les of € 70,- voor 8 buitenyoga en/of 4 suplessen (combineren mogelijk)  

Ga voor Fit

Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in de buitenlucht. Een groepstraining gebaseerd op bootcamp of XCO Powerwalking. Niet suppen, wel door het bos, gras en langs het water. We doen spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en objecten uit de omgeving. Daarnaast werk je aan je uithoudingsvermogen. Een les duurt 1 uur. De training worden aangeboden in blokken van 4 weken. De start is bij Ga voor Gezond, vanuit daar gaan we langs de Rotte en het Hoge Bergse Bos in.

Data: wekelijks woensdag 9:00-10:00, in oktober start een nieuw blok Ga voor Fit

Tijd: € 34,- voor 4 lessen .