Aan Zee

Beach Vibe Retreat

Met alles dat in een goede leefstijl zit:

  • Goed eten & drinken
  • Bewegen: strand en duin-wandelingen, suppen en yoga
  • Tijd voor jezelf in de hangmat, mindfulness

 

Van 28 t/m 30 september 2022 een drie-daagse retreat voor de relaxte beach vibe: suppen, strandwandelingen, kampvuurtje, yoga in het zand, zwemmen in zee. Een retreat om je lijf en geest te ontspannen, in beweging te brengen, te voeden, verfrissen en op te laden. Neem een frisse zeeduik, ervaar de beach vibes en neem dat gevoel weer mee naar huis.

 

 

Locatie

De authentieke vakantiebungalow Zeeheid ademt zee en strand en ligt in Callantsoog in Noord-Holland. Het strand, de zee, de duinen en het gezellige centrum van Callantsoog zijn op loopafstand voor een paar dagen genieten van de Noord Hollandse Kust. Zeeheid is te boeken voor maximaal 5 volwassenen. Het is een klein, knus strandhuis met twee slaapkamers (1 x 2-persoonsbed en 1x 3-persoons stapelbed) en een ruime eigen tuin. 

Programma

Een driedaags programma bestaat uit de volgende activiteiten:

 

Woensdag

Ontvangst en kennismaking om 16:00

Reflectie en inspiratiewandeling door duingebied het zwanenwater

Ontspannende yin yoga in de tuin

Kampvuur

 

Donderdag

Ochtend bootcamp op het strand 

Sup Yoga

Bewust Barbecueën Kookworkshop

Strandwandeling en zwemmen in zee

 

Vrijdag

Ochtend yoga (Vinyasa) op het strand

Suppen met floating picknick

Afscheid om 15:00

 

Naast de kookworkshops is dagelijks, ontbijt, lunch, avondeten inbegrepen en zijn de sup boards, yogamatten en props inclusief. Afhankelijk van het weer kan het programma variëren.

Prijs

€295,- per persoon. Fietshuur kan apart worden bijgeboekt.

Wil je alleen 1 dag meedoen, zonder overnachting? Dat kan: de prijs voor het programma woensdag en vrijdag op bedraagt € 75,- en donderdag € 90,-

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 5 voor de overnachting en maximaal 10 voor het dagprogramma.

Je aanmelding is definitief na een aanbetaling van € 150,-. De betaling van het resterende bedrag is te betalen tot 3 weken voor aanvang van de reis.

COVID-19: Het is niet te hopen, maar indien de gehele retreat voor de groep niet kan doorgaan vanwege corona (groepsbijeenkomsten niet toegestaan) krijg je het volledige bedrag terug. Als je zelf corona oploopt en niet kunt deelnemen wordt het volledige bedrag teruggestort na vertoon van een medische verklaring. 

Voor meer informatie en aanmelden:

Een andere keer?

Wil je op Naar Zee maar kun je deze data niet? Of wil je een andere invulling van het programma? Voor groepen van 4 tot 5 personen kan de retreat naar eigen voorkeur worden ingevuld en is deze het hele jaar door te boeken met uitzondering van de schoolvakanties. Ook 1- dag retreats zijn mogelijk voor een groep tot 10 personen. Prijs op aanvraag. En neem even contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden voor de volgende reis.

 

Bovenstaand programma is een voorbeeld en kan worden gevarieerd met de volgende beweeg activiteiten:

wandelen/hardlopen, fietsen/mountainbiken/wielrennen,  strand bootcamp/suppen/supyoga/supfit, vinyasa yoga, yin yoga

Zeeheid

Als liefhebber van bergen en zee ben ik heel dankbaar dat Zeeheid eigen huis is. Als Noord-Hollandse in Rotterdam vind ik het altijd jammer dat de zee niet om de hoek is. De Rotte voor de deur, maar zee en bergen staat voor nog meer vrijheid. Ik geniet altijd als ik in Callantsoog ben. Zelf kom ik hier al mijn hele keven, Mijn ouders hebben ook een huisje op de Garnekuul. Alle weekenden in de zomer en de zomervakantie waren we er. Omdat ik er graag mijn eigen plek wilde heb ik in 2019 dit huisje gekocht en vervolgens opgeknapt. Het is Zeeheid geworden en er zit een hoop van mezelf in.

 

Voor meer informatie over Zeeheid, klik op onderstaande link.  De accommodatie wordt ook alleen verhuurd, neem hiervoor direct contact met mij op.